dimarts, 21 de desembre del 2010

WiseMapping: crear els nostres mapes mentals

.

Amb WiseMapping podràs crear mapes mentals (mind maps) fàcilment, d'una manera molt intuïtiva i des del teu navegador. A més et permetrà fer-los públics i compartir-los amb altres usuaris o exportar a diversos formats.

La creació del mapa compta amb diversos afegits força interessants, com la possibilitat d'afegir enllaços a pàgines web en els elements, que es mostraran com miniatures de la pàgina per al passar el ratolí per sobre. També es poden enllaçar documents als elements, o expandir i contraure els nodes, per fer més còmoda la navegació pels mapes. Disposa de dreceres de teclat per a les operacions més comuns, com crear nous elements, subelements o expandir i contraure nodes, així com un historial dels canvis realitzats.

Els mapes creats es poden inserir a la teva pàgina o blog, on els altres usuaris podran interactuar amb ells. També ofereix una opció per imprimir-los, o exportar-lo a pdf, imatge, svg (Scalable Vector Graphics) o arxiu de FreeMind, una aplicació d'escriptori molt similar a WiseMapping.