diumenge, 19 de febrer del 2012

Diipo: plataforma social d'aprenentatge i col.laborativa

.


Aquesta plataforma ens permet (semblant a Edmodo) registrar usuaris com a professors o com alumnes.Com a professors, podem crear classes, amb els seus nivells i àrees de coneixement, que actua de manera similar als grups en les xarxes socials genèriques. En aquestes classes podem anunciar els nostres missatges, escriure entrades de blocs i seguir els blogs dels nostres alumnes, crear els nostres projectes i seguir els projectes dels nostres alumnes, a més d'un espai per a les preguntes i respostes.

A l'àrea general del nostre compte, disposem d'un sistema de microblogging on anirà recollint les nostres activitats i els missatges d'estat que escrivim de forma específica, en els quals podem adjuntar arxius multimèdia, i on igual que Twitter, podem seguir a altres usuaris i ser seguits de manera independent. També disposem de missatges, de hashtags i de missatges directes.

Com alumnes, haurem de registrar per a les classes concretes creades pels professors, on ens trobarem amb una interfície i funcionalitats similars, amb la diferència que en comptes de crear classes, ens anirem a les mateixes ja creades pels professors, disposant de les mateixes eines.



Un videotutorial per il·lustrar: